ΧΡΗΣΗ COOKIES

 

Εάν τοποθετήσουμε cookies, θα ενημερωθείτε σχετικά με τη χρήση τους και το σκοπό συλλογής δεδομένων μέσω cookies. Πριν τοποθετήσουμε τυχόν cookies στον εξοπλισμό σας, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία που αποστέλλονται στον χρήστη όταν επισκέπτεται μια ιστοσελίδα μέσω υπολογιστή, κινητού ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής και αναγνωρίζουν τη συσκευή αυτή σε μελλοντικές επισκέψεις. Αυτά τα αρχεία επιτελούν διάφορες λειτουργίες. Μεταξύ άλλων θυμούνται τις προτιμήσεις και τις επιλογές του χρήστη, βοηθούν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας και επιτρέπουν την προσαρμογή των online εμφανιζόμενων διαφημίσεων και προσφορών στον εκάστοτε χρήστη. Τα Cookies μπορούν να διαιρεθούν σε τέσσερις κατηγορίες, κάθε μία από τις οποίες παρουσιάζεται συνοπτικά παρακάτω:

 

Απολύτως απαραίτητα Cookies

 

Αυτά τα αρχεία είναι απαραίτητα ώστε η ιστοσελίδα να μπορεί να παράσχει υπηρεσίες που ζητάει ο χρήστης, όπως το να θυμάται τα προϊόντα που έχει προσθέσει στο καλάθι αγορών του.

 

Cookies Απόδοσης

 

Τα cookies αυτής της κατηγορίας συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικές με τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας από κάθε χρήστη. Τα δεδομένα αυτά συγκεντρώνονται μαζί με τα δεδομένα άλλων χρηστών και βοηθούν στη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα αυτή η κατηγορία cookies μας βοηθά να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες εντοπίζουν, περιηγούνται και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και μας υποδεικνύουν σημεία στα οποία υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, όπως η περιήγηση, η εμπειρία πώλησης και οι διαφημιστικές καμπάνιες. Τα δεδομένα που συλλέγονται από αυτά τα cookies δεν περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες με βάση τις οποίες μπορεί να ταυτοποιηθεί ο χρήστης.

 

Cookies Λειτουργικότητας

 

Αυτά τα cookies θυμούνται επιλογές του χρήστη, όπως η γλώσσα ή οι παράμετροι έρευνας όπως το μέγεθος, το χρώμα ή η γραμμή του προϊόντος. Οι πληροφορίες αυτές επιτρέπουν στο χρήστη να απολαμβάνει κατά την επίσκεψή του στην ιστοσελίδα μας μία εμπειρία πιο συμβατή με τις επιλογές του και μας βοηθούν να κάνουμε τις επισκέψεις του πιο ευχάριστες. Οι πληροφορίες αυτές επίσης συγκεντρώνονται μαζί με πληροφορίες άλλων χρηστών σε μία ανώνυμη βάση με σκοπό να βοηθήσουν στη βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας.

 

Cookies προσανατολισμού & Διαφημιστικά cookies

 

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες περιήγησης με σκοπό να δημιουργήσουν διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντα του χρήστη. Θυμούνται τις σελίδες που έχει επισκεφθεί ο χρήστης και τις πληροφορίες που έχει μοιραστεί με τρίτους, όπως για παράδειγμα διαφημίσεις.

 

Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή ώστε να εμποδίζει την αποθήκευση των cookies στον υπολογιστή του χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή του. Στον τομέα «βοήθεια» του φυλλομετρητή παρέχονται συνήθως λεπτομέρειες για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να διαχειριστεί την ρύθμιση των cookies.

 

Χρησιμοποιούμε Cookies τρίτων για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων και επαναληπτικού marketing βάση ανώνυμων δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων στις πλατφόρμες της Google, του Facebook και συνεργατών τους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για Cookies τρίτων που χρησιμοποιούμε στους παρακάτω συνδέσμους:

 

 

Ελέγξτε τις εξατομικευμένες διαφημίσεις που βλέπετε:

 

 

Συνδυαστικά Μέσα για τη Συλλογή Δεδομένων

 

Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Facebook Pixel, Google Tag Manager, Google Remarketing σε συνδυασμό με τα Cookies.

 

Tags & Pixels
Τα  Internet tags &  Pixel tags είναι συνήθως διαφανείς εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε μια ιστοσελίδα. Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα cookies προκειμένου να καταγράφουν τις ενέργειες των επισκεπτών στους διαδικτυακούς τόπους.

 

Διευθύνσεις IP και URLs
Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός εντοπιστής που χρησιμοποιούν ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές να εντοπιστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στο Διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, μπορούμε να δούμε την διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Την πληροφορία αυτή τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδιορίσουμε τη γενική γεωγραφική θέση της συσκευής και να κατανοήσουμε από ποιες γεωγραφικές περιοχές προέρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Την πληροφορία αυτή μπορεί να τη χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης της ιστοσελίδας μας ώστε να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας.
Το URL (Uniform Resource Locator / Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων) είναι ένας μοναδικός εντοπιστής ή διεύθυνση για κάθε μέσο στο διαδίκτυο και ουσιαστικά πρόκειται για τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε. Την πληροφορία αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να δούμε ποιες ιστοσελίδες έχουν επισκεψιμότητα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας.

 

Πώς Μπορείτε να Απενεργοποιήσετε τη Χρήση Cookies;

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες.

 

Internet Explorer http://support.microsoft.com/kb/278835
Firefox http://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Chrome http://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safari http://support.apple.com/kb/PH5042
Safari for iPad and iPhone http://support.apple.com/kb/HT1677

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

 

Στοιχεία επικοινωνίας  (όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου)

 

Δεδομένα κίνησης σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου και του Διαδικτύου από εσάς

 

Πληροφορίες σχετικά με ενδιαφέροντα και συνήθειες

 

Ιστορικό αγορών

 

Δεδομένα συναλλαγών

 

Πληροφορίες που χρησιμοποιούνται σε σχέση με την εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών

 

Φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (κατόπιν αιτήσεως μόνο)

 

Διεύθυνση IP

 

Σχόλια

 

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

 

 

 

ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η’ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Όταν εγγράφεστε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας και άλλα υλικά και δραστηριότητες εμπορικής προώθησης

 

Όταν λαμβάνετε μια προσφορά, κάνετε μία παραγγελία και ολοκληρώνετε μία αγορά

 

Όταν ορίζετε ένα λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο μα

 

Όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμούς

 

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας (σε σχέση με εξυπηρέτηση, υποστήριξη, παράπονα πελατών κλπ.)

 

Όταν παρέχετε αποδοχή για κοινοποίηση της φωτογραφίας σας

 

ΓΙΑΤΙΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

 Επεξεργασία της αγοράς σας και παροχή της υπηρεσίας μας/σας

 

 Διαχείριση υποθέσεων πελατών

 

Αποστολή ενημερωτικών δελτίων ή άλλου υλικού και δραστηριοτήτων εμπορικής προώθησης

 

 Δημιουργία και διαχείριση του λογαριασμού σας χρήστη στον ιστότοπο μας

 

Απάντηση σε ερωτήματά σας

 

Στατιστικά στοιχεία και ανάλυση που χρησιμοποιούνται για σκοπούς οι οποίοι σχετίζονται με ανάπτυξη προϊόντων, βελτιστοποίηση επιχειρησιακών λειτουργιών και υποβολή εκθέσεων

 

ΕΝΝΟΜΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡιων

 

Η έννομη βάση για την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών σας που σχετίζονται με την αγορά σας, την παροχή εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών, και τη διαχείριση υποθέσεων πελατών είναι η εκτέλεση συμβάσεων που έχουν συναφθεί ανάμεσα σε εσάς και την Εταιρεία (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, άρθρο 6(1), σημείο β).
Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες σας βάσει της συγκατάθεσής σας κατά την εγγραφή σας για τη λήψη ενός ενημερωτικού δελτίου και άλλων υλικών και δραστηριοτήτων εμπορικής προώθησης (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, άρθρο 6(1), σημείο α).
Τέλος, επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες σας για στατιστικούς σκοπούς και σκοπούς ανάλυσης επί τη βάσει του έννομου συμφέροντός μας που σχετίζεται με ανάπτυξη προϊόντων, βελτιστοποίηση επιχειρησιακών λειτουργιών και υποβολή εκθέσεων (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, άρθρο 6(1), σημείο στ).

 

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡιΕΣ

 

Οι πληροφορίες σας μπορεί να κοινοποιηθούν σε εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων βάσει της σύμβασής μας επεξεργασίας δεδομένων η οποία περιλαμβάνει:

 

Συνεργάτες φιλοξενίας

 

Μεταφορικές εταιρείες

 

Παρόχους υπηρεσιών πληρωμών

 

Επιχειρηματικούς εταίρους σε σχέση με τη διαχείριση υποθέσεων πελατών και την εμπορική προώθηση

 

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

 

Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τυχόν συγκατάθεση που ενδέχεται να έχετε χορηγήσει σε σχέση με ενημερωτικά δελτία και να κλείσετε το λογαριασμό χρήστη σας. Στη συνέχεια, θα διαγράψουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας εκτός εάν μπορούμε να συνεχίσουμε την επεξεργασία τους επί διαφορετικής βάσης. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σε σχέση με ενημερωτικά δελτία ή άλλο υλικό και δραστηριότητες εμπορικής προώθησης, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κουμπί των ενημερωτικών δελτίων. Διαγράφουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας όταν δεν είναι πλέον απαραίτητες για το σκοπό που παρείχε τη συλλογιστική μας για τη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των δεδομένων σας.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

 

Α. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Β. Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

 

Γ. Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

 

Δ. Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

 

Ε. Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

 

ΣΤ. Έχετε δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

 

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια Λαμίας.